5 könyv a lelki nagytakarításhoz

Ez a tavasz nem olyanra sikerült, mint amilyennek a világ várta. Az izgalmas programok helyett, a felelős magyarok egy darabig a négy fal közé szorulnak. Ha te is úgy érzed, hogy kellemes kis otthonod kezd börtönné válni, akkor szerezz be pár könyvet, hogy legalább a lelked felszabaduljon a járvány terhei alól.

Összeállítottunk nektek egy ütős listát, amit ha végigolvastok, akkor már megérte a kényszerpihenő.

#1 A MEGÚJULÁSHOZ: Bódi Bence – Bódi Hunor – Bódi Megyer Adj új esélyt magadnak

A mély gondolatok ellenére emészthető, rendkívül motiváló és kifejezetten kellemes olvasmány. Olyan alapértékek lefektetésében segít, amelyekről könnyű megfeledkeznünk, különösképpen krízishelyzetben. A Bódi Tesók könyve valóságos lelki eledel, amelyre minden nőnek szüksége van.

Tökéletes a mostani időszak arra, hogy az életedre vonatkoztasd a könyvben leírtakat és új lendületet vegyél, bármilyen válságos helyzetbe kerültél is. Míg mások pánikolnak és összeomlik körülöttük minden, addig te

tanuld meg szorongások nélkül élvezni az életet, új esélyt adva magadnak”.

Használd ezt a könyvet a lelki rendrakáshoz, lépj egy jobb élethez vezető útra és hidd el, hogy gyökeresen meg fog változni a világról, valamint önmagadról alkotott képed.

Most egy dedikált példány a tiéd lehet, ha részt veszel nyereményjátékunkban az Instagramon és/vagy Facebookon.

#2 A LELKI TUNINGHOZ: Joel Osteen Képes vagy rá

Az egyik legjobb hiterősítő, amit valaha olvastunk. Az amerikai pásztor cseppet sem tolakodóan, kifejezetten szimpatikusan szövi a teológiai szálakat könyvébe. Az olvasókat nem feltétlen a keresztény hitre, annál inkább a hit gyakorlásának ösvényére próbálja terelni. Olvasás közben olyan szemléletmódváltáson esel majd át, hogy a könyv végére valóban úgy érzed, hogy bármire képes vagy.

#3 AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁSHOZ: Vida Ágnes Üzletanyu születik

Kötelező olvasmány és rendkívül aktuális is, hiszen nagyon sok nőnek kell majd a járvány-időszak után újratervezni az életét. Ha az első két könyvet elolvastad és megkaptad a kezdőlöketet, akkor jöhet a tökéletes mankó ahhoz, hogyan válj sikeres üzletanyuvá/üzletasszonnyá.

#4 A SZÍVEDHEZ Dr. Emerson Eggerichs Szeretet és Tisztelet

Az egzisztenciális és kapcsolati válság várhatóan a legtöbb házasságot eléri a kialakult gazdasági helyzet következményeként. Kulcsfontosságú lesz a kapcsolati krízis elkerülésében, hogy a nők megtanulják párjukat még jobban tisztelni, a férfiak pedig társaikat igazán szeretni. Teljesen máshogy fogsz gondolkozni kedvesedről, ha elolvasod ezt a könyvet.

#5 VÁLTOZÁSHOZ Andrea Owen Hogyan ne érezd magad sz*rul

Nagyon nehéz ezt beismerni, de a nők szakértői annak, hogyan szúrják el a saját kedvüket. Andrea Owen szókimondó írása segít abban, hogy megszabadulj olyan rossz női szokásoktól, amelyeket szinte biztos, hogy te is gyakoroltál, és elég valószínű,, hogy neked is megkeserítették eddig az életedet.

Töltődj fel, meríts erőt ezekből a könyvekből és élvezd  a női léted boldogságban való kiteljesedését!