Az abszolút univerzális frizura: a long bob

Ne keresd tovább a tökéletes frizurát, inkább menj biztosra és válassz olyat, ami bárkinek, így neked is jól áll!

Személyre szabható

Hagyhattok neki fodrászoddal tömeget, megritkíthatjátok, sőt lehet tépett fazonú is. Textúráját és volumenét is jól variálhatjátok egy kis átmenettel. Ha vagányabb vagy, felnyírathatod oldalt vagy hátul. Viselheted bármilyen, egyéniségedhez igazított színben, textúrában és formában. A long bob tökéletes keretet ad arcodnak, kiemeli nőies vonásaid és fazontól, valamint igényeidtől függően kerekíti vagy vékonyítja arcod.

Kényelmes viselet

Talán az egyik legfontosabb előnye így nyáron, hogy nagyon könnyen kezelhető. Egy alapos hajmosás ideje a lob mellett nem több, mint negyed óra. A hossza miatt a súlya nem terheli fejbőröd és rendszeresen visszavágva a hajvégeid is egészségesek maradnak.

Jól variálható

Lehet aszimmetrikus, A-vonalú, érhet vállig, lehet picit hosszabb, hátrafésülheted, feltupírozhatod, ízlés szerint helyezheted el a választékod, vágathatsz mellé egy sima- vagy oldalfrufrut, viselheted tarkónál vagy akár fejtetőn félig és teljesen összekötve. Lehet egyenes, hullámos, angyalfürtös sőt akár bohókásan göndör is. Tehetsz bele csatokat, hajpántot és köthetsz bele kendőt is, de egy kalap vagy sapka sem rontja el a lob feelingjét. Viselheted elegánsan és sportosan is, minden alkalomra tökéletes egy jól levágott lob.

Nem véletlen teszik a sztárok is a voksukat a long bob és a bob mellé. Demi Lovato, a Kardashian nővérek, Dakota Johnson, Ellie Goulding, Jessica Alba, Emma Stone, Jennifer Lopez, Emilia Clarke, Nicole Kidman és Ciara is többször viseltek már lob variációkat.

forrás: Flyerz