Beauty-karantén megoldások

Korábbi cikkünkben rendesen szétoltottunk mindenkit, aki varázsütésre a szépségszakma meghatározó alakjává avanzsált itt a karantén alatt. Otthoni hajszőkítés és műkörömépítés helyett jöjjön pár egyszerű, szakértelmet nem igénylő praktika, amivel tűrhetőbben fogsz kinézni.

#1 HAJ TRÜKKÖK

Csúnya lenövésre fogj egy kendőt és kösd a hajadba. Sokkal könnyebb lesz elvégezned a házimunkát, hiszen nem csikiznek halálra a babahajaid és el is tudod takarni a lenövésed. Ha nem jön be a hajpánt, akkor fond be a hajad apró leválasztásokkal parkettába, mert úgy csak a választékoknál látszik a lenövés. Ha ügyesen játszol a passzékkal, akkor olyan, mintha direkt lenne színkontraszt a fonatod és a hajtöved közt. Ha nem tudsz megbékélni a kontraszttal, akkor vegyél egy olyan tőszínező sprayt vagy spirált, amely egy hajmosással eltűnik a hajadból.

#2 KÖRÖM TRÜKKÖK

Ha lenőtt a körmöd, kakkozd át egy sima körömlakkal az egészet. Egyszínű köröm esetében simán festhetsz a lenövésedre egy csíkot is. Készíthetsz színátmenetet vagy csillámos átmenetet a körömágytól a végek felé haladva. Ha pedig szeretnél megszabadulni a gél lakktól, akkor dugd az ujjaidat körömlakk lemosóba áztatott vattapamacsokba 10-15 percre. Az így oldódó lakkot egy könnyed mozdulattal le tudod húzni. Talán ez a legjobb megoldás, legalább kicsit pihen a körmöd.

#3 PILLA TRÜKKÖK

Mielőtt a kihullot tincseidet vissza maszatolnád egy hagyományos pillaragasztóval, csapj a kezedre! Itt az ideje kihasználni az időt egy jó kis ricinusos pilla kúrára. Fordítsd előnyödre, ha lepotyog a műpillád és erősítsd kicsit a sajátodat. Nap közben viselhetsz szempillaspirált, este alaposan mosd le és lefekvés előtt jöhet a kis otthoni szempilla boostoló szérumod.

Oszd meg kommentben saját praktikáidat, hátha segítesz vele valakinek.