Így kérj telefonos orvosi segítséget a járvány ideje alatt

A csapból is az folyik, hogy ha lehetséges, ne menjünk most orvoshoz. De mi van akkor, ha mégis szükségünk van egy szakorvos tanácsára és segítségére, hogy élhetőbben és panaszok nélkül teljenek otthon töltött napjaink?

Az ilyen problémákra kínál tökéletes megoldást a MediCall, amelynek szolgáltatásait weben keresztül és applikációjuk használatával is igénybe veheted.

A MediCall-t úgy képzeld el, mint egy óriási, megbízható, olcsó és gyorsan működő magánrendelőt.

  1. Letöltöd az applikációt vagy megnyitod a böngészőben a weboldalt.
  2. Utána megadsz pár személyes adatot.
  3. Kiválaszthatod a kívánt szolgáltatást, megkeresheted a legközelebbi és legszimpatikusabb szakorvost.
  4. Feltöltheted bankkártyád segítségével egyenleged és indíthatod is a hívást.

Miért jobb, mintha a neten keresnél választ a problémádra?

Ma már számos olyan platform van, amelyen egész jól lehet tájékozódni. Az öndiagnózis azonban a legtöbbször helytelen, hiszen a netes tájékoztatók általános esetekre vonatkoznak és korántsem biztos, hogy mindent számításba vettünk, amit egy orvos vizsgálna a helyes diagnózis felállításakor. A MediCall-lal egyénre szabott diagnózist kapsz, általánosítások nélkül.

Miért jobb, mintha elszaladnál az orvoshoz?

Most semmiképpen sem érdemes egészségügyi intézménybe látogatnod, ha az nem erősen indokolt. Ha mondjuk van egy nyílt sebed, akkor nyilván hívj mentőt, de egy hasi görccsel nem kell azonnal autóba vágódva száguldani az ügyeletre. A MediCall-t hívva bízhatsz a vonal másik végén ülő szakemberben, aki indokolt esetben javasolni fogja a fizikai vizsgálatot is a telefonos konzultációt követően. Ezzel a megoldással kényelmesen, nyugalomban, biztonságosan és teljes orvosi diszkréció mellett léphetsz a gyógyulás felé vezető útra.

Miért jobb, mintha csak úgy betelefonálnál egy rendelőbe?

A legtöbb egészségügyi intézmény és vonalai is túlterheltek. Most azok az orvosok is koronavírus-készültségben vannak, akiknek más a szakterülete. Azon kívül, hogy fáradj be a kórházba, ha nem enyhülnek a panaszaid, sok mindent nem biztos, hogy tudnak mondani. Fontos a telefonon kért segítség minősége. A MediCall esetében a hívásodat fogadó szakorvos csak rád koncentrál és arra, hogy megoldást találjatok a problémádra.

Miért jobb, mintha magánrendelőbe mennék?

A magánrenelőben is megfordulnak embernek, így a járvány elől ezek az egészségügyi intézmények sem bújhatnak el. Ha egy átlag, 10 perces nőgyógyászati rutinvizsgálatot veszünk, akkor 10-15 ezer forintot hagysz ott egy látogatás alkalmával, majd lehet, hogy csak kapsz egy görcsoldót. A MediCall-nál egy 5 perces hívás nem kerül többe, mint egy kávé a Starbucksban.

Ha tehát hatékony, gyors és kedvező áron elérhető telefonos orvosi segítségre vágysz, akkor hívd a MediCall szakorvosait egy gombnyomással, otthonod nyugalmát és komfortját élvezve.