Két hét beauty karantén? – Képes vagy rá!

Otthoni frufru vágást oktató mesterfodrász, önjelölt műkörmösként kontárkodó beauty influencer. – Csak hogy említsünk két dolgot, amire most nagyon nincs szüksége annak a szépségiparnak, amit fojtogat a koronavírus!

Tudjuk, el lehet menni és igénybe lehet venni beauty szolgáltatásokat, hiszen a kijárási korlátozásról szóló rendeletben erről külön pont született. Te is tudod, hogy ez a pont csupán gesztus értékű. Ha a rohamos ütemben növekvő hajadon és körmödön kívül bármi más is érdekel a világban, akkor tisztában vagy vele, hogy a legtöbb szakember kényszerpihenőre vonult.

Tudod miért? – Többek közt a te érdekedben! Na, őket árulod most el, ha nem bírsz ki egy kis beauty karantént!

A koronavírus nehezíti a várakozást?

Na, erről a mellékhatásról még a tudósok sem értesültek, jobb ha közlöd velük, lehet hamarabb lesz vakcina! Normál helyzetben is előfordul, hogy két hetes csúszással kapsz időpontot és jutsz el a választott szakemberhez. Érdekes, hogy egy olyan hétköznapi élethelyzetben az a két hét nem visel meg. Most viszont nem tudod megvárni, hogy egy hozzáértő személy foglalkozzon majd a hajaddal és a körmeiddel, ha vége a járványnak?

Koporsó-look

A nők nagy része szeretne jól festeni még a temetésén is. Ha tartasz tőle, hogy elvisz a koronavírus és a koporsó-lookodra gyúrsz, akkor el kell szomorítsunk: Halálod után még nőhet minimálisan a hajad és a körmöd is. Ha pedig a temetőben megmazsolássz, akkor a körmeid körüli szövetek átalakulása szintén kedvezőtlenül fogja befolyásolni a lenövésed mértékét.

Ha mást nem is, a 100 év múlva aktív régészek munkáját támogatod a kontárkodásoddal. A rondán épített körmöket és a foltosra festett hajszálakat analizálva, biztosan tudni fogják, mely korban éltél.

NE TEDD TÖNKRE A BEAUTY SZAKEMBEREKET!

Valósítsd meg otthoni szépség trükkjeidet anélkül, hogy elvennéd az életkedvét és a kenyerét egy olyan személynek, aki évekig tanult, gyakorolt és folyamatosan képzi magát azért, hogy te jól nézz ki, amikor kikerülsz a kezei közül.

Ne tedd tönkre a fodrászod!

Ne vagdoss, ne szőkíts, ne festegess otthon! Tudjuk, hogy meg lehet csinálni egyedül is, sőt megrendelhető a Notinoról a legtöbb professzionális szalontermék. Feltűnt viszont, hogy nincs hozzá szalonod és okleveled?! Ha elrontod, akkor az a fodrászodnak dupla munka, neked pedig dupla pénz lesz! A türelem most olyan befektetés, ami sokszorosan fog megtérülni a karantén után:

  • a fodrászod hálás lesz, hogy hűséges voltál
  • az imádott hajszíned kevesebb lépésből (pl: szőkítés nélkül) is újra produkálható lesz
  • a hajad is hálás lesz, ha nem cseszed szét!
Ne tedd tönkre a barbered!

Tök jó, hogy Kasza Tibi bevállalta ezt a hajvágós dolgot és még egyféle kihívás is lett belőle. Vágod viszont, hogy ha Kasza Tibinek rosszul áll a kiskatona frizkó, akkor is megengedheti magának, mert ő a Kasza Tibi és nem te? Várd meg szépen a borbélyod, aki örülni fog neki, hogy több “anyagot” hozol neki, amiből szobrászkodhat.

Ne tedd tönkre a körmösöd!

Szép lesz, ha a körmödnek esel egy reszelővel vagy csiszolóval, aztán kifolyatod az anyagot a bőrödre és a helyes lépések betartásának hiányában még akár egy jó kis gombát is összeszedsz. Csinálj már róla vicces videót, hátha a körmösöd végső elkeseredésében máglyára küldi a bizonyítványát az eszközeivel együtt.

Elvékonyított, megviselt és beteg körmökön nem lesz hajlandó vagy nem fog tudni az elvárt formában dolgozni egyetlen valamire való körmös sem. Majd akkor talán leesik, hogy igazunk volt, amikor velőig hatóan fog égetni az UV-lámpába helyezett ujjacskád.

A szakember és te is meg fogod inni a levét a mostani bénázásodnak! A teljes cikken átívelő oltás után pedig dobunk pár mentőövet, ha tényleg olyan elviselhetetlen lenne az, ahogy kinézel.