Megálmodta a tökéletes koronavírus maszkot egy magyar grafikus

Éder Ferenc, magyar grafikus egy nem mindennapi védőmaszkot tervezett, hogy kicsit feldobja az emberek kedvét a járványidőszakban. A tehetséges székesfehérvári művész a ‘Nike Air Mask’ fantázianevet adta találmányának, mellyel tökéletesen eltalálta a márka stílusvilágát.
Munkáit modern szemléletmód jellemzi. Szakmája iránti rajongása és kimeríthetetlen kreativitása teszi egyedivé műveit. Klisésen hangzik ugyan, de neki valóban a hobbija a munkája, ám a hivatásbeli alkotást és love-projectjeit szétválasztja, hogy szabadidejében mélyebben meg tudja élni a tervezés örömét.
A többi grafikushoz hasonlóan ő sem nagyon szereti, ha megkötik a kezét. Éppen ezért a kötelező feladatok, kritériumok és elvárások világából kiszakadva, szereti kiélni alkotói szabadságát szórakoztató jellegű, privát projectjeivel.

KOLLABORÁCIÓ VILÁGMÁRKÁKKAL

Nemrég vágott bele világmárkák fiktív kollaborációinak megálmodásába. A brandek arculati jellegzetességeit egyedi stílusával megfűszerezve, egy szokatlan és mégis rendkívül vonzó stílust alakított ki. Páratlan ízléssel játszik a szavakkal, színekkel, formákkal, megbolondítva ezzel olyan márkák képzelt reklámkampányát, mint az OFF-White, a Pizza Hut és a Supreme.
Legújabb, ma debütáló munkáját a Nike-nak dedikálta. Tökéletesen megragadta az ‘Air Mask’-kel az Air Max és a cég világát. Még a szlogenek is szellemesek és ízléses humor van bennük. A koronavírus által inspirált maszk kollekción még dolgozik, de mi már így is imádjuk az alap elgondolást és az eddigi kivitelezést is.

A teljes kollekciót nálunk nézheted meg elsőként

Munkáit egyébként 3D-s szoftverrel készíti, mely műfajban valljuk be, hogy elég jól mozog.  Dobjátok fel az estéteket és nézelődjetek kicsit Instagramján.