Rajzpályázatot hirdetett a magyar rendőrség

Ahogy telik az idő, egyre nehezebb lekötni a gyerekeket otthon. Ha éppen jönni-menni támadna kedvük, sokszor hivatkozunk nekik a rendőrökre, akik mérgesek lesznek, ha jövünk-megyünk.

Na, pont ezek a “rossz zsarunak” beállított rendőrök döntöttek úgy, hogy a Rendőrség fennállásának 100. évfordulóját egy kedves kis rajzpályázattal ünneplik és segítenek a szülőknek lekötni a srácokat. Most kicsit mesélj a mumusaidról valami jót is a gyerekeknek. Had keljen életre fantáziájuk és szárnyalhasson kreativitásuk az Országos Rendőr-főkapitányság centenáriumi rajzkészítő pályázatán.

Mottó : „Szolgálnak és védenek – értünk vannak!”

“Az egységes magyar Rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulójának méltó megünneplésére az ORFK Személyügyi Főigazgatóság – országos rendőrfőkapitány úr jóváhagyásával – egy 2020 évet átfogó centenáriumi program-sorozatot készített elő. Ennek egyik elemeként megszólítani és mozgósítani kívánjuk a gyermekeket, akik szívesen készítenek a rendőrök munkájával, a Rendőrséggel kapcsolatos pályaművet.
A Rendőrség fennállásának centenáriuma kiváló alkalom arra, hogy az érdeklődőknek, illetve a jövő nemzedékei számára olyan gyermekrajzokat (alkotásokat) mutassunk be, amelyek a hivatásunkról szólnak.” – áll a police.hu oldalon a felhívásban.

A linkeken további információkat olvashatsz a pályázatról, illetve elérheted a jelentkezési lapokat is: