5+1 rúzs, ami neked is kell!

Hoztunk nektek 5+1 olyan rúzst, ami nagyon bevált szerkesztőinknek. Előző cikkünkben elárultuk, hogy mi szerint kell kiválasztanod a tökéletes rúzst és hogyan érdemes felhelyezned a kifogástalan hatás érdekében.

A legjobb hír, hogy az alábbiak közül kettőt, hamarosan induló nyereményjátékunkban meg is nyerhetsz!

#1 Könnyű viselet

Szinte kötelező a Cartice Volumizing Lip Balm nevű terméke. Önmagában, másik rúzs alá, fölé, mindenhogy tökéletes. Kifejezetten kellemes viseletet nyújt, krémes és cseppet sem ragacsos formulájának köszönhetően. Kellemes, enyhén hűs hatást érzel felkenés után. Mélyrehatóan hidratálja és táplálja ajkaidat amellett, hogy finoman színezi is.

#2 A legjobb drogériás rúzs

A dm saját márkás trend IT UP ajakrúzs ceruzái tökéletesen hozzák a hozzájuk fűzött reményeket. Nyilván nem olyan tartós vagy pigmentált, mint az egy nullával drágább társai, de tökéletes arra a célra, hogy gyorsan feldobd sminked mellé.

#3 Luxus rúzs

Nehéz volt eldönteni, hogy a YSL Volupté Plump-In-Colour vagy a Chanel Rouge Coco jobb ebben a kategóriában. Végül utóbbi nyert, de csak a felhasználói élmény miatt. A Chanel kicsit komolyabb, klasszikus hölgyeknek, míg az Yves Saint Laurent rúzsa a fiatalos, fancy vonalat kedvelő csajoknak lett kitalálva. Mindkettő kollekció általunk próbált rúzsai tartósak, nem szárítanak és jól pigmentáltak.

#4 A világ nudejai

Nem tehetünk róla, de egyszerűen teljesen ráfüggtünk Kyle Jenner mattra száradó folyékony nude rúzsaira. Vonatkoztass el a ragasztós kínai replikáktól! Az eredeti termékek könnyen applikálható, tartós, kellemes állagú rúzsok, amelyek a híresztelésekkel szemben, megfelelő használat mellett nem szárítják az ajkakat. Fogadjuk el, hogy ez a nő nem tud rúzsban mellé lőni! Egy a bökkenő: tapasztalataink alapján nagyon lassan érnek ide a termékek.

#5 Bio kényeztetés

A ZUII Organic rúzsai verhetetlenek a bio kategóriában! Legyen az a folyékony szájfényük, a hagyományos rúzsuk, vagy áttetsző rúzsuk, mind tökéletes választás. Tapasztalataink alapján nem szívódnak be és tűnnek el ajkainkról úgy, mint más bio rúzsok. Nem kenődnek el, jól pigmentáltak, könnyen applikálhatók. Végfelhasználói és professzionális alkalmazásra is jó szívvel ajánljuk.

+1 A Jenner alternatíva

Jöjjön a mi kis plusz együnk, amibe első kenésre beleszerettünk! A Catrice Generation Matt rúzsai valami zseniálisak. Gyorsan szárad viszont nem szárít, elég ütős árnyalatokban érhető el, ha teltebb színt szeretnél, rétegezve vagy sűrűn felkenve sem csomósodik, ráadásul vegán termék. Egyet ebből is kisorsolunk a nyereményjátékban, melyet hamarosan közzéteszünk Facebook és Instagram oldalunkon.