Ugorj be az esküvőnkre!

Na persze, így még senkit sem invitáltak egy lagziba, de ma már ez sem lenne meglepő az Ugorj A Fellegekbe csapatának hála.

Őrületes esküvői kiegészítővel gondoskodhatsz most életed nagy napjának hangulatáról. Hoztunk nektek 3 tippet, hogyan építsétek a programba az exkluzív esküvői ugrálóváratokat.

#1 KÖSD LE AZ APRÓNÉPET

Többek közt azért lett nagy divat a gyerekeket kihagyni az esküvői banzájból, mert a szülők nyilván szeretnék jól érezni magukat az eseményen. Gondoskodj róla, hogy a felnőttek és a gyerekek is felhőtlenül szórakozzanak és rendelj egy csinos ugrálóvárat, amit egy animátor segítségével be is vehetnek a kicsik egy egész estés ugra-bugrálásra. (Ha kiütik magukat, akkor még alhatnak is benne egy nagyot.)

#2 LE IS TUDTUK A DEKOR NAGY RÉSZÉT!

Szépen el lehet ám szállni az esküvői dekoráció árával. Éppen ezért érdemes elcsalni a dolgot nagyobb, figyelemfelkeltő elemekkel. Egy hófehér ugrálóvár simán és díszítve is elviszi a dekor nagy részét.

#3 FOTÓSAROK KIPIPÁLVA

Érdemes egy olyan helyet kialakítani az esküvőn, ahol minőségi fotókat tudnak készíteni rólad és vendégeidről. Egy ugrálóvár kapásból ad az esküvői fotóknak egy jópofa, egyedi és feelinges tematikát. Arról nem is beszélve, hogy a vendégek és ti is az ott megörökített pillanatokat egy különleges élményhez fogjátok társítani.

A cég egyébként az idei esküvőkre igen nagy kedvezményeket szabott a vírus miatt, úgyhogy érdemes időben lecsapni!

 

képek forrása: https://ugorjafellegekbe.hu/
borítókép: HuffPost